MIKSI LASERTERAPIA? 

Laserterapiaa käytetään kivun, turvotuksen ja tulehduksen lievittämiseksi. Laserhoitoa käytetään parantamaan eläinten erilaisia akuutteja ja kroonisia vaivoja nopeammin. Matalateholaserhoito on erittäin turvallinen hoitomuoto ammattitaitoisen fysioterapeutin, hierojan, lääkärin tai muun laite- ja turvallisuuskoulutuksen käyneen antamana.

Yhä useampi eläinten omistaja on kiinnostunut non-invasiivisistä, kivuttomista ja lääkkeettömistä hoidoista akuuttien ja kroonisten sairauksien hoidossa. Lukuisat kliiniset tutkimukset ja käytäntö useita vuosikymmeniltä ovat osoittaneet, että laserhoito vähentää kipua, tulehdusta ja turvotusta. Etenkin jännevaivojen hoidossa laserterapia on ehdoton, koska jänne ei sisällä verta, joten siihen eivät tavanomaiset hoitokeinot (esim. lääkkeet) vaikuta. Ilman laserhoitoa jänteen parantuminen pitkittyy ja on eläimelle kivuliasta. Laservalon käyttö ei aiheuta sivuvaikutuksia ja se auttaa lemmikin kehoa parantumaan ilman lääkkeitä.
 
Laserterapiaa käytetään usein täydentävänä hoitomuotona yhdessä fysioterapian, hieronnan ja muiden eläinlääketieteen hoitojen kanssa. Laserterapia on erinomainen hoitokeino silloin kun esim. hieronta ei sovi tai eläin jännittää tai pelkää käsittelyä. Tämänkin vuoksi laserhoidosta on tullut yksi suositummista vaihtoehdoista monien lemmikkieläinten omistajien keskuudessa. Vaikka lemmikkieläinten laserhoitoa on ollut tarjolla jo jonkin aikaa, sen suosio edelleen kasvaa erinomaisena vaihtoehtona lemmikkien parantamiseen.